عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

عراقچی وارد کابل شد

سید عباس عراقچی در راس یک هیات بلند پایه و برای رایزنی با مقامات افغانستان وارد کابل شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۲۵ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 15
کد خبر: ۵۰۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، «سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر خارجه ایران در راس یک هیات بلند پایه و برای رایزنی با مقامات افغانستان دقایقی پیش وارد کابل شد. 

 

مذاکره درباره سند جامع همکاری‌های راهبردی جمهوری اسلامی ایران و افغانستان از جمله اهداف سفر عراقچی به کابل است.

 

همچنین دیدار با مقامات دولت افغانستان و شرکت در یک میزگرد در دفتر مطالعات استراتژیک افغانستان از دیگر برنامه‌های معاون وزیر امور خارجه در این سفر است.

 

به گزارش فارس، چندی پیش نیز محمد حنیف اتمر سرپرست وزارت خارجه افغانستان در راس هیاتی به ایران سفر و با مقامات جمهوری اسلامی ایران از جمله همتای ایرانی دیدار و گفتگو کرد.

 

اتمر و ظریف همچنین بیانیه‌ای در ۱۵ بند صادر کردند. دو‌طرف ضمن رایزنی درباره مناسبات دوجانبه، توافق کردند سند جامع همکاری‌های دو کشور حداکثر تا سه ماه آینده نهایی شود.

 

محسن بهاروند معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیز اخیرا در راس هیاتی به کابل سفر و با مقامات افغانستان دیدار و گفتگو کرده بود.

 

«گران هیواد» سخنگوی وزارت امور خارجه افغانستان درباره سفر عراقچی به کابل گفت: در پی سفر هیات بلندپایه افغانستان به ایران، تقویت روابط دوجانبه، پیگیری و بررسی توافقاتی که در سفر اتمر به تهران صورت گرفت، کار بر روی اسناد و توافقنامه‌هایی که به تقویت همکاری‌های مرزی، مصونیت حقوق مهاجرین و پناهجویان افغان در ایران و همچنین تنظیم استخدام کارمندان افغان براساس توافقنامه دوجانبه خواهد بود.

 

وی افزود: همچنین هیات درباره همکاری‌های مرزی و جلوگیری از ترددهای غیرقانونی در مرز مشترک و جلوگیری از حوادث ناگوار بحث و رایزنی خواهند کرد.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر